Proclaimer

Actuele en juiste informatie
Ons streven is om alle informatie op onze website actueel, foutloos en voor iedereen toegankelijk te houden. Kwaliteit staat hierbij bij ons op nummer 1. Heeft je scherpe oog toch iets gezien wat niet klopt, mis je informatie of is er iets niet duidelijk? Dan zouden we het erg waarderen als je ons dit laat weten, want van feedback kunnen we leren. Neem hiervoor contact met ons op en stuur een mail naar hallo@sep.nl of bel met Linda via 024 – 302 10 10.

 

Privacy
Je persoonsgegevens worden bij SEP altijd met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens worden nooit verstrekt aan derden – tenzij dit noodzakelijk is voor het verwerken van aanvragen of het uitvoeren van onze diensten. Wij gebruiken gegevens enkel voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Meer weten? Bekijk dan onze privacyverklaring.

 

Algemene voorwaarden
Op onze diensten en producten zijn algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden lees je hier.

 

Copyright
De teksten, afbeeldingen, het logo en het grafisch materiaal op deze website zijn eigendom van SEP. Het is dan ook niet toegestaan om deze zonder toestemming te gebruiken voor eigen of commerciële doeleinden.

 

Links naar andere websites
Op onze site staan links naar websites van partners en andere organisaties. Deze websites worden onderhouden door derden. Derhalve is SEP niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud en eventuele onjuistheden op deze websites.