SEP verzorgt webinars ISMS, e-learningpakketten en leertrajecten
77450
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-77450,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Snel en efficiënt kennis delen

via webinars

Aansluiten bij een webinar was nog nooit zo eenvoudig! U hoeft geen software te installeren en u krijgt een link toegestuurd via de mail. Zo eenvoudig is het. Het enige dat u nodig heeft is een laptop of tablet. Wij helpen u als het niet lukt met inloggen. 

  

Heeft u of hebben uw collega’s samen met u interesse om aan te sluiten bij één of meerdere webinars?  Schrijf u dan gratis in voor het onderwerp van uw keuze.

Overzicht webinars

Het nieuwe ISMS van SEP – informatieveiligheid en privacy

Ons ISMS is vernieuwd en dat laten we u graag zien! Tijdens die webinar neemt Ingrid van Zeeland aan de hand van een live demonstratie mee in de functionaliteiten van ons nieuwe ISMS en de Privacytool.

E-learningpakket SEPflix voor élke ambtenaar

Op afstand leren, in je eigen tijd, was zelden zo actueel als nu. Tijdens dit webinar neemt Ingrid van Zeeland u mee in ons brede aanbod aan e-learningpakketten. Van SEPflix met gemeentebrede kennis, tot het domeinspecifieke Burgerzaken, Verkiezingen of Informatieveiligheid. Voor ieder wat wils.

E-learningpakket Burgerzaken en verkiezingen

E-learning Burgerzaken is hot! Tijdens dit webinar neemt Ingrid van Zeeland u mee in ons brede e-learningpakket Burgerzaken en de e-learning rondom Verkiezingen.

Leertrajecten Verhogen Bewustzijn informatieveiligheid

Het verhogen van bewustzijn rondom informatieveiligheid en privacy is een continu proces. SEP heeft al jaren een beproefde aanpak rondom de PDCA-cyclus om iBewustzijn te borgen in uw organisatie. Tijdens dit webinar nemen we u mee in onze leertrajecten rondom informatieveiligheid, privacy en integriteit.

Livestream bijeenkomsten training Projectleider Verkiezingen

In 2021 zijn de volgende Tweede Kamerverkiezingen. Dat vraagt om een goede organisatie en planning. Met de training projectleider verkiezingen krijgt u inzicht in organisatie rondom verkiezingen.

Verkiezingen stembureauleden & projectleiders

In dit webinar neemt Ingrid van Zeeland u mee in de ontwikkelingen rondom de verkiezingen. We vertellen u alles over onze e-learningpakketten en trainingen voor stembureauleden, voorzitters en tellers en laten zien hoe u zich als projectleider verkiezingen optimaal kunt voorbereiden.

Landelijke netwerkdag

Een jaarlijks gratis netwerkevent!

Elk jaar in het voorjaar organiseert SEP samen met Cuccibu de landelijke netwerkdag. Een dag waarin we gezamenlijk inspelen op de actualiteit en er volop ruimte is om te netwerken met vakcollega’s door heel het land.

 

De volgende netwerkdag vindt plaats op: 24 maart 2021. Schrijf alvast in uw agenda!

Mis nooit meer een evenement van SEP en schrijf u in voor onze maandbrief!

De maandbrief staat daarnaast vol met actuele nieuwtjes rondom onze e-learning, infomatieveiligheid & privacy en verkiezingen.