SEP webinars | e-learningpakket SEPflix voor elke ambtenaar
78617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78617,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
E-learningpakket SEPflix voor élke ambtenaar

Op afstand leren, in je eigen tijd, was zelden zo actueel als nu. Maar wanneer is e-learning nu e-learning? Want online leren is niet een digitaal boek doornemen. Tijdens dit webinar neemt Ingrid van Zeeland u mee in het didactisch model van de e-learning van SEP, hoe je leert en laat ze ook het e-learningpakket SEPFlix voor élke ambtenaar zien met 100 modulen (50 overheidsspecifieke cursussen) waar elke maand nieuwe modulen en cursussen bij komen, gebaseerd op de actualiteit en uw vraag!

 

Voor actuele (overheidsspecifeke) thema’s, voor terugkerende thema’s in uw organisatie en voor élke nieuwe ambtenaar geschikt. Bent u op zoek naar inhoudelijk kwalitatief goede e-learning? Dan bent u bij dit webinar op de juiste plek.

 

Naast het e-learningpakket SEPFlix voor élke ambtenaar zal Ingrid ook summier het aanbod laten zien van het vakgebied Burgerzaken en Verkiezingen en Informatieveiligheid. Mocht u hier mee van willen weten, dan zijn hiervoor extra webinars.

Data:

Donderdag 24 september – 10.00 – 11.00 uur

Donderdag 5 november – 10.00 – 11.00 uur

 

30 minuten vóór het webinar kunt u het webinar starten en testen of u beeld en geluid hebt. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen. Na afloop krijgt u alle vragen en antwoorden toegestuurd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar? Neem gerust contact met ons op.