SEP webinars | e-learningpakket Burgerzaken
78653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78653,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
E-learningpakket Burgerzaken & verkiezingen

E-learning Burgerzaken is hot en het complete e-learningpakket MBO-4 (basisnorm NVVB) nog hotter. Al ruim 60 gemeenten werken met het e-learningpakket Burgerzaken.

 

In het webinar gaan we naast het onderdeel Burgerzaken ook in op e-learning Verkiezingen voor tellers, stembureauleden en voorzitters, inclusief mogelijkheden tot integratie met uw applicatie voor verkiezingen. 

De voordelen van het complete e-learningpakket MBO-4 Burgerzaken:

  • Permanent leren is in het vakgebied Burgerzaken een must, omdat 20% van de lesstof jaarlijks wijzigt.
  • Alle e-learningcursussen van SEP zijn gekoppeld aan de toetstermen van de NVVB zodat u zeker weet dat u het goede leert. De basisnorm voor de NVVB is het MBO-4 pakket voor élke ambtenaar Burgerzaken. SEP heeft dit pakket compleet opgebouwd in e-learning met 80 modulen.

  • Met het complete e-learningpakket kunt u ook het werkplekleren ondersteunen en het e-learningpakket als naslagwerk gebruiken door het gebruik van trefwoorden.
  • U kunt het pakket zelf combineren met klassikale trainingen met een opleider of opleidingsbureau naar eigen keuze. Zo werkt SEP al jaren samen met Mariënburggroep, maar u heeft de regie in eigen handen of en hoe u dit wilt combineren met het klassikale deel.

Data:

Donderdag 22 oktober — 10.00 – 11.00 uur

 

30 minuten vóór het webinar kunt u het webinar starten en testen of u beeld en geluid hebt. Tijdens de presentatie is er volop ruimte voor vragen. Na afloop krijgt u alle vragen en antwoorden toegestuurd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit webinar? Neem gerust contact met ons op.