Vacature: Projectondersteuner Leren en Ontwikkelen

32-40 uur

Solliciteer direct

Door jouw organisatorisch talent en pro-actieve houding kunnen wij onze klanten nog tevredener maken

En wij zoeken jou! 

Over SEP

SEP bestaat 10 jaar en is een dynamisch en innovatief bedrijf in Nijmegen. We zijn ambitieus, gedreven en betrokken en willen de beste zijn. Wij zijn continu in beweging. Met humor, creativiteit, positiviteit komen ideeën, feedback en ervaringen samen die we als team verder oppakken. Inmiddels mogen we ruim 200 organisaties ondersteunen met onze e-learningproducten. Het is onze missie om bij de lokale overheden een nieuwe leercultuur te brengen met e-learning en permanent leren.

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen het team Leren & ontwikkelen. Samen met twee adviseurs werk je voor onze klanten in de functie van projectondersteuner leren en ontwikkelen. Je ondersteunt de adviseurs en zorgt onder andere voor de administratieve basis van de projecten. Je overlegt met teamleden en schakelt tussen de afdelingen, klanten en leveranciers van SEP. Regelen, aanpakken, afspreken en oplossen: dat zijn dagelijkse acties. Ook lever je een bijdrage aan onze projecten omtrent verkiezingen, netwerkdagen en congressen die SEP bijwoont. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie.

Het hoofddoel van het team Leren & ontwikkelen is het leren succesvol te maken en het permanent leren organisatiebreed verder te brengen en te borgen (met e-learning) binnen overheidsorganisaties, met name gemeenten.

 

SEP team

Daphne SEP

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt hbo-werk- en denkniveau 
  • Je bent organisatorisch sterk en werkt accuraat
  • Je bent communicatief vaardig en past je aan aan de doelgroep
  • Je bent verantwoordelijk en betrokken en raakt door je flexibiliteit niet snel gestresst
  • Je hebt een positieve insteek die bijdraagt aan een prettige samenwerking

Wie zijn wij?

Het team SEP is warm, informeel, betrokken en gedreven. We staan als team voor elkaar en vinden een goede werksfeer heel belangrijk, iedereen is belangrijk en we leren van elkaar. Elke week sluiten we af met een gezamenlijke borrel. Ons belangrijkste doel: fijn samen werken.

We zijn een lerende organisatie en leren met en van elkaar. Binnen de organisatie heeft iedereen veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn en zijn betrokken bij elkaars werkzaamheden.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kijk dan bij Ons team en leer ons kennen!

 

Ons team

 

SEP paviljoen

Daarnaast krijg je:

 • Een uniek en informeel bedrijf met een warm hart waarin prettig (samen)werken voorop staat. Werken op een plek die bij je past, thuis en op kantoor
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Dagelijkse fika’s en elke week een vrijdagmiddagborrel
 • Een afwisselende en uitdagende (parttime) functie voor 32- 40 uur per week  
 • 6 vakantieweken per jaar bij 40 uur
 • Prima pensioen
 • Mogelijkheid om hybride te werken en thuiswerkfaciliteiten
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract 
 • Doorgroeimogelijkheden (leren is ons motto)

Enthousiast?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij SEP? Dan maken we graag kennis met je!
Je kunt je motivatie en CV tot 1 december sturen naar hallo@sep.nl t.a.v. Ingrid van Zeeland.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op per e-mail of telefoon (024 302 10 10).

 

Wij starten de sollicitatieprocedure met twee gespreksrondes. Tijdens de derde ronde zul je een dagdeel meelopen, zodat je kennismaakt met het team en de werkzaamheden.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bij SEP vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We koesteren een open bedrijfscultuur gestoeld op persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze talenten en vaardigheden zijn de basis voor ons succes. Precies die twee dingen staan dan ook centraal in het sollicitatieproces. We moedigen iedere persoon die zichzelf herkent in deze vacaturetekst aan om te solliciteren – ongeacht achtergrond, afkomst, religie, genderidentiteit, seksuele gerichtheid, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, of ander aspect dat hen uniek maakt.

 

 

 

Solliciteer