Vacature: E-learning ontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Je bent van nature creatief en hebt een passie voor digitale vormgeving. Ook kun je het overzicht houden: je snapt dat e-learning een totaalplaatje is dat bestaat uit inhoud, vorm, didactiek, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Je hebt een innerlijke drive om te blijven leren, jezelf te ontwikkelen en te blijven verbeteren.

SEP paviljoen

Wat neem je mee?

 • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een relevante opleiding – zoals communicatie(wetenschap), opleidingskunde of multimedia en communicatie.
 • Grafisch talent (met portfolio).
 • Ervaring met Adobe CC (oa. Photoshop en Illustrator).
 • Nauwkeurig en oog voor detail.
 • Goed samen én zelfstandig kunnen werken.
 • Ervaring met Articulate Storyline is een pré.
 • Keuze: 32 tot 40 uur werken.

Wat ga je doen?

Als e-learning ontwikkelaar bouw jij de e-learning op. De teksten krijg je van onze redacteurs; die tover jij om tot mooie, interactieve e-learning. Daarbij weet je de ideale match te vinden tussen inhoud en vorm: met beeldmateriaal en vormgeving breng je de leerstof tot leven. Ook de leer- en gebruiksvriendelijkheid verlies je niet uit het oog. Tot slot kijk je kritisch mee naar de kwaliteit en techniek van het eindproduct. 

Dit alles doe je samen met je directe ontwikkelteam-collega’s: Karlijn, Mark, Thomas, Stijn, Theo, Bianca en Piet. Samen maken we nieuwe e-learning van kop tot staart en houden we bestaande trainingen up-to-date. We sparren veel over nieuwe ontwikkelingen, mogelijke verbeteringen en geven elkaar feedback waar nodig. Zo wordt elke nieuwe training nóg beter dan de vorige.

Het ontwikkelen van e-learning is je hoofdtaak. En je draait je hand ook niet om voor andere designtaken, of het nu gaat om brochures, posters, infographics of relatiegeschenken.

Team SEP

Daarnaast krijg je:

 • Een uniek en informeel bedrijf met een warm hart waarin prettig (samen)werken voorop staat. 
 • Werken op een plek die bij je past, thuis en op kantoor.
 • Een marktconform salaris.
 • Dagelijkse fika’s en elke week een vrijdagmiddagborrel.
 • 30 vakantiedagen bij 40 uur, prima pensioen
 • Doorgroeimogelijkheden (leren is ons motto)
Team SEP

Wie zijn wij?

SEP maakt e-learning voor de lokale overheid. Met een team van 20 gedreven mensen en 1 kantoorhond werken we samen aan ons product.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kijk dan bij Ons team en leer ons kennen!

Enthousiast?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij SEP? Dan maken we graag kennis met je!
Je kunt je motivatie, portfolio en CV tot 9 januari sturen naar hallo@sep.nl t.a.v. Ingrid van Zeeland.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op per e-mail of telefoon (024 302 10 10).

 

Bij SEP vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We koesteren een open bedrijfscultuur gestoeld op persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze talenten en vaardigheden zijn de basis voor ons succes. Precies die twee dingen staan dan ook centraal in het sollicitatieproces. We moedigen iedere persoon die zichzelf herkent in deze vacaturetekst aan om te solliciteren – ongeacht achtergrond, afkomst, religie, genderidentiteit, seksuele gerichtheid, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, of ander aspect dat hen uniek maakt.

 

 

De sollicitatieprocedure

Wij starten de sollicitatieprocedure met twee gespreksrondes in de tweede en derde week van januari. Tijdens de derde ronde zul je een dagdeel meelopen, zodat je kennismaakt met het team en de werkzaamheden.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!