SEP | Software tools voor (lokale) overheidsinstanties - ISMS (Information Security Management System)
17361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17361,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Tooling

ISMS en Privacytool

ISMS

Het ISMS van SEP

Het beschikken over een ISMS is noodzakelijk om de informatieveiligheid van uw organisatie te borgen.

Het ISMS van SEP wordt mét de klanten doorontwikkeld en kent veel functionaliteiten. De nieuwe ENSIA-module binnen het ISMS en de speciale functionaliteit voor samenwerkende organisaties maken het u nog gemakkelijker. U bespaart tijd.

Privacytool 1.0

Privacytool

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de opvolger van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.* Tussentijds is aanvullend de meldplicht Datalekken van kracht sinds 1 januari 2016. De AVG is sinds 25 mei 2016 in werking getreden en zal per 25 mei 2018 moeten zijn ingevoerd. In de AVG staat expliciet het transparantiebeginsel opgenomen. Voor gemeenten betekent dit dat er altijd een actueel zicht moet zijn op alle verwerkingen van persoonsgegevens die plaatsvinden. Dit wordt door de Privacytool 1.0 van SEP ondersteund.