SEP | Ons team | e-learning, trainingen, workshops en digitale leeromgevingen
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ons Team

Van links naar rechts:
Ingrid van Zeeland, Debbie Vrieze, Frank Roumans (Cuccibu), Linda Vugts, Jules Emanuels, Evelien Korte, Stijn Bogers, Bianca Swinkels en Twan van Zeeland.
Collega’s die op de foto ontbreken: Janel Gerritsen, Wanja Duka, Hans Peters en Karlijn Driessen.

Missie en Visie

Zakelijk

SEP is dé partner voor overheden en organisaties om te leren leren. We ontzorgen en ondersteunen bij het opbouwen en borgen van een leercultuur. Dat doen we met moderne leervormen en leerconcepten zoals e-learning, leercirkels en digitale leeromgevingen. We maken slimme oplossingen en integrale aanpakken die de belangen binnen overheden en organisaties verbinden, en waarbij de organisatie de regie behoudt. Actuele thema’s die om permanent leren vragen, zoals informatieveiligheid en privacy, hebben onze speciale aandacht.

SEP denkt met u mee en adviseert, we vragen en gebruiken uw feedback om onze producten verder te ontwikkelen. Daarbij hebben we kwaliteit hoog in het vaandel.

Maatschappelijk

SEP vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij. We helpen graag bij schoolprojecten, onderzoeken en stages. Het is ons doel volgens het 1-1-1 model te werken. Dat betekent dat we 1% van onze tijd, omzet en producten aan de gemeenschap terug willen geven.

Als werkgever

In team SEP telt iedereen mee. Een positieve grondhouding met respect voor elkaar ligt aan alles ten grondslag. We versterken elkaars talenten en blijven voortdurend leren en ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en de laatste (technologische) ontwikkelingen. Als team staan we voor warme klantencontacten, kennis, toegankelijkheid en positiviteit.

We hebben de gezamenlijke missie om het bedrijf SEP voor zowel klanten, maatschappij als werknemers een succes te laten zijn.

Partners

Je bent zo sterk als de zwakste schakel

Het is voor SEP een belangrijke reden om de schakels zo sterk mogelijk te maken.
SEP werkt graag met partners die kwalitatief sterk zijn, met hart voor de klant.
Wij zijn trots te mogen samenwerken met de volgende partners:

cuccibu
sbod

Klanten

SEP richt zich op het leren leren en ondersteunen op actuele thema’s voor de (lokale) overheid.

Gemeenten, gemeenschappelijke regelingen zoals shared service centra, sociale diensten,

belastingsamenwerkingen, ziekenhuizen/zorg, waterschappen, provincies en rijk.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden