Nieuwe samenwerkingspartner voor ons ISMS: Pepperflow - SEP
18480
post-template-default,single,single-post,postid-18480,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nieuwe samenwerkingspartner voor ons ISMS: Pepperflow

Nieuwe samenwerkingspartner voor ons ISMS: Pepperflow

We mogen het eindelijk bekendmaken: SEP gaat samenwerken met Pepperflow!

De Information Security Management Systems (ISMS) van SEP en Pepperflow worden gecombineerd waardoor gemeenten en andere overheidsinstellingen in één oogopslag kunnen zien welke maatregelen ze nog moeten uitvoeren op het gebied van informatieveiligheid en hoe ze die moeten uitvoeren.

Er zijn drie ISMS pakketten beschikbaar:

  • ISMS Basis: Bevindt u zich in een fase waarin u de eerste stappen zet in informatieveiligheid en privacy? Bent u hier als CISO of met een kleine groep in de organisatie verantwoordelijk voor? In dit geval is het ISMS Basis een prima eerste stap om u te ondersteunen.
  • ISMS Plus: Heeft u behoefte aan een meer uitgebreide workflow waarmee u de audittrail kunt vastleggen en de notificaties, rollen en verantwoording op maat worden gemaakt? Dan bent u toe aan de volgende stap met het ISMS Plus.
  • ISMS Pro: Informatieveiligheid en privacy zijn onderdeel van de gehele risicobeheersing in de organisatie en dienen uiteindelijk permanent in de planning- en controlcyclus van een gemeente worden meegenomen. Bent u als organisatie al een tijd op weg om risico’s te beheersen en wilt u integratie van de controle op het gebied van informatieveiligheid en privacy volledig integreren in de planning- en controlcyclus? Dan is het ISMS Pro de juiste keuze voor u.

Lees hier het persbericht over de krachtenbundeling, waarin directeur Ingrid van Zeeland van SEP en Jan Post van Pepperflow uitleg geven.

Bekijk de flyer over de ISMS Pakketten:

ISMS Basis, Plus of Pro