SEP | ISMS - Software tools voor de (lokale) overheid
19389
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19389,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ISMS

Met behulp van een ISMS wordt uw informatiebeveiliging bestuurd.
SEP ontwikkelt ISMS vanuit de behoefte van de klant. Het ISMS van SEP is eenvoudig ingericht zodat u ‘in control’ bent en is altijd actueel.
Ons ISMS

Het beschikken over een ISMS is noodzakelijk om de informatieveiligheid van uw organisatie te borgen. Vaak is het een complexe situatie waarbij van u wordt verwacht dat u de opzet, het bestaan én de werking organiseert. Ter ondersteuning hiervan wordt een Information Security Management System (ISMS) ingezet.

 

SEP ontwikkelt ISMS vanuit de behoefte van de klant. Zo besparen we tijd en maken we het makkelijker om informatieveiligheid te borgen in uw organisatie. Samen met onze partners hebben wij ISMS 4.0 en ISMS 5.0 + PMS ontwikkeld. Beide pakketten kennen veel functionaliteiten. Klik voor meer informatie over de beide pakketten.

ISMS dashboard SEP

Meer informatie?