SEP | Digitale leeromgeving - Gemeente Academie
15088
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15088,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Digitale leeromgeving

Een digitale leeromgeving is perfect voor (lokale) overheidsinstanties. Medewerkers kunnen op een zelfgekozen tijdstip en plaats hun kennis verbreden en verdiepen door middel van e-learning. SEP ontwikkelt digitale leeromgevingen op maat; in uw eigen huisstijl, met alleen de cursussen die u belangrijk vindt.

digitale leeromgeving

De Gemeente Academie biedt e-learning voor elke ambtenaar. In de Gemeente Academie vindt u digitale cursussen gebaseerd op specifieke basiskennis die alle medewerkers van overheidsinstanties zouden moeten hebben. Voorbeelden van onze e-learningmodules zijn Werken bij de gemeente, iBewustzijn, Privacy, Integriteit, Helder schrijven, Verkiezingen, Omgaan met agressief gedrag, Klantgericht handelen en Gemeentelijke financiën. Bekijk hier al onze modules.

gemeente academie

U kunt op zeer efficiënte wijze grote groepen bereiken met een digitale cursus op een elektronische leeromgeving. En zij kunnen deze op hun eigen moment en plaats doorlopen. Daarnaast wordt sturen op leren leren steeds meer van belang. Leren is geen eenmalige actie meer. SEP gelooft in permanent leren.

Uw eigen academie

Herkent u het volgende scenario?
Elk jaar wordt het opleidingsplan samengesteld en lijkt het budget te krap. Aan het eind van het jaar blijken de opleidingen niet te zijn uitgevoerd en is er budget over.

 

Een eigen digitale leeromgeving is de perfecte oplossing. U geeft medewerkers meer eigen verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling binnen de doelen en het budget van de organisatie, en het bevat alle gewenste vormen van leren. Welke e-learningmodules relevant zijn voor uw organisatie bepaalt u zelf.

 

SEP ontwikkelt digitale leeromgevingen op maat. Ook al heeft u slechts interesse in één e-learning: wij bieden u een digitale leeromgeving, zodat u zelf kunt ontdekken wat de voordelen zijn.

academie

Benieuwd naar de mogelijkheden?