Alle blogs

Terugblik 2022

8 december 2022 SEPflix, Voor élke ambtenaar
Team SEP

Opleidingsbudget over?

Sinterklaas is weer naar Spanje maar SEP heeft nóg een kadootje voor je: een vliegende start met het leren in 2023!

Misschien heb je nog een leerbudget over maar nog niet precies het doel in beeld? Regel dit jaar nog een voucher, onze adviseurs helpen je in het nieuwe jaar graag met de invulling ervan.

Voucher

Het leeraanbod van SEP is dit jaar doorontwikkeld

90 nieuwe modules voor élke ambtenaar

Over o.a. Wet open overheid, Zelfontwikkeling, Datagedreven werken, Politiek-bestuurlijke sensitiviteit, MSTeams en Foutloos schrijven. In totaal hebben we nu een leeraanbod van ruim 400 modules.

 

Pakket data- en digivaardig uitgebreid

Naast Word, Excel, Powerpoint en Outlook nu ook Teams. Binnenkort omvat het pakket 20 modules, met onder meer Sharepoint, Office365 en browservaardigheden.

 

Start met pakket Persoonlijke vaardigheden

De eerste modules zijn opgeleverd. De volledige leerlijn zal bestaan uit zo’n 60 modules. Van Presenteren tot Plannen en van Samenwerken tot Overtuigingskracht. Alles komt aan bod. Alles komt aan bod en elke training kan gematcht worden met de ontwikkelprofielen of vaardigheidsmodellen van je organisatie.

 

Extra activeringen

Een digitale escaperoom en activeringsposters om de aandacht voor het leren blijvend te stimuleren.

 

Complete leerlijn Vitaliteit

Met Voeding, Beweging, Ontspanning, Slaap en Zingeving.

 

Verkiezingen uitgebreid

De training Verkiezingen is nu prokkelproof (b1-niveau), bevat nog meer telvariatie én een extra module voor de voorzitters om te oefenen met het proces-verbaal.

 

ENSIA-modules

Met de hulp van CISO’s en FG’s is er een start gemaakt met de leerlijn over de ENSIA. De 5 modules zijn gereed in het voorjaar.

 

En verder…

De complete basisnorm Burgerzaken (100+ modules) is geactualiseerd. Er is een start gemaakt met de leerlijnen Verkiezingsmanagement en De boa, er zijn maatwerkmodules gemaakt en nog veel meer. SEP ontwikkelt continu!

Dank voor de samenwerking, het meedenken, het vertrouwen en de inspiratie!

In 2023 gaan we verder met het maken van e-learning die elke organisatie en elke individuele medewerker ondersteunt in werk, leren en ontwikkeling.

Dit jaar zijn foto’s gemaakt van team SEP, herken je al een paar medewerkers? We leren je graag kennen! Namens team SEP alvast de beste wensen voor 2023.

Tot volgend jaar!
Team SEP

Team SEP 2022