SEP | Lees welke bijeenkomsten wij bij u in de regio verzorgen
25438
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25438,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-12.1.1582105462,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kennis delen

en leren van elkaar

SEP deelt graag haar kennis en expertise. Daarom organiseren we jaarlijks een landelijke netwerkdag en regiobijeenkomsten verspreid door het land.

 

Tijdens deze evenementen gaan we in op de actualiteit en het biedt een mooi moment om bij te praten met vakcollega’s.

Actuele bijeenkomsten

Roadshow

Ons ISMS is vernieuwd en dat laten we u graag zien! Tijdens onze roadshows neemt Ingrid van Zeeland u aan de hand van een live demonstratie mee in de functionaliteiten van ons nieuwe ISMS en de Privacytool.

Training projectleider verkiezingen

In 2021 zijn de volgende Tweede Kamerverkiezingen. Dat vraagt om een goede organisatie en planning. Met de training projectleider verkiezingen krijgt u inzicht in organisatie rondom verkiezingen.

Landelijke netwerkdag

Een jaarlijks gratis netwerkevent!

Elk jaar in het voorjaar organiseert SEP samen met Cuccibu de landelijke netwerkdag. Een dag waarin we gezamenlijk inspelen op de actualiteit en er volop ruimte is om te netwerken met vakcollega’s door heel het land.

 

De volgende netwerkdag vindt plaats op: 16 september 2020. Schrijf alvast in uw agenda!

Omstreeks januari 2020 zullen we de eerste informatie bekend maken. Houd onze website dus in de gaten!

Mis nooit meer een evenement van SEP en schrijf u in voor onze maandbrief!

De maandbrief staat daarnaast vol met actuele nieuwtjes rondom onze e-learning, infomatieveiligheid & privacy en verkiezingen.